Canan Karatay’dan kritik açıklama! Bağışıklık sistemini çökertiyor…

Canan Karatay’dan kritik açıklama! Bağışıklık sistemini çökertiyor…
Paylaş

Söylemleriyle gündeme gelen Canan Karatay, akıllı telefonların yaydığı radyasyona dikkat çekti. 4.5 G ile 5.5 G mobil iletişim teknolojisine ilişkin uyarıda bulunan Canan Karatay, bunların olumsuz etkilerini tek tek sıraladı.

Son zamanların dikkat çeken isimleri arasında yer alan Canan Karatay, son yaptığı açıklama ile yine gündem oldu.

Bağışıklık sisteminin önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Canan Karatay çarpıcı bir uyarıda bulundu.

Dış etkenlere dikkati çeken Canan Karatay, sağlığı tehdit eden tehlikeleri tek tek sıraladı.

Karatay özellikle; gıdalardaki tarım ilacı kalıntılarına, deterjanlara, akıllı telefonlara ve 4.5 G, 5.5 G mobil iletişim teknolojilerine dikkati çekti.

“Bağışıklığa zarar veren en önemli olay”

“Bağışıklığa zarar veren en önemli olaylardan biri de şeker. Şeker en tatlı zehirdir. Vücuda girdiği zaman vücuttaki hücreleri bozar. Hücreler bozulduğu zaman da bağışıklık çöker. Şeker hastalarının yaraları iyileşmez.

Bağışıklık sistemi neredeyse sıfıra inmiştir. Bütün mesele bu. Vücudun bağışıklık sistemini çökerten en önemli faktör Türkiye’de bolca tüketilen ekmektir.” diyen Prof. Dr. Canan Karatay, bağışıklık sistemini güçlendirmek için önemli olan tek şeyin sağlıklı beslenmeden geçmediğini belirtti.

Akıllı telefonlar konusunda uyardı

Canan Karatay,“Akıllı telefonları bağışıklık sistemine zarar verir” diyerek mobil internet teknolojisini işaret etti ve şu ifadelere yer verdi;

“Akıllı telefonların yaydıkları elektro frekanslar, 4.5 G’ler, 5.5 G’ler bunlar bağışıklık sistemini çökertir. Evde kullanılan temizlik malzemeleri, deterjanlar hepsi zehir. Bağışıklık bütün hücrelerden yönetilir.

Deterjanlarda çok sayıda kimyasal vardır. Bromür, klorür ve florür… Bunlar vücuda girdiği zaman eritrosite, lökosite girip hücreleri, DNA’yı bozarlar. Vücudun DNA’sı bozulduğu zaman, bütün hormonal sistem, enzimler alt üst olur. Bağışıklık çöker.”

kaynak ensonhaber.com

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın